parallax background

Današnja pomrčina Mjeseca donosi slom emotivnih obrazaca

pčelarko omoti
Pčelarko Omoti su ekološko osviješteni brand koji će vas osvojiti
3. srpnja 2020.
maja brekalo moja sretna hrana
Provjerite zašto uz kuharicu Maje Brekalo i vaša kuhinja postaje sretno mjesto
5. srpnja 2020.

 

Najteža je ova pomrčina, jer je najblagoslovljenija – to je završni udarac, simfonija završetka mučne pjesme koja traje već tri godine.

Da, toliko je emotivno moćna današnja pomrčina. Označava slom emotivnih obrazaca koji su nas upetljavali u zatvore vlastite boli, što bismo ih osvijestili tek teško udareni.

Nosi novi mehanizam emotivnog kreiranja – odatle kaos, osjećaj da aveti košmarno lete oko tebe, jer i lete, ispadaju iz sistema jednom zauvijek.

eklipsa

Nakon ovoga, stvarno idemo dalje – ovo je kvantni skok, jer je pročišćenje suštinske osi (Jarac-Rak) u nama, a time pomak u pravu čistoću i brižnost i novi sustav u odnosima kojeg ona nosi.

Zato, promatraj… Koliko vrijedi tvoje sjeme, koliko su te erupcije života boljele, ali zapravo spasile čamljenja u nekoj tamnici i koliko ljepote imaš u sebi za nova stvaranja, i snage koju ti daju plodovi tvojih voljenja što nekad djeluju kao tereti, a zapravo su blagoslovi.

Kako iskoristiti energiju Punog Mjeseca čitajte ovdje. 

 

 

Dea Devidas

– Čitam karte i pišem o tome što pokazuju i govore. U ovoj inkarnaciji, od svoje pete godine ih proučavam – vizualno, filozofski, simbolički, astrološki, mitološki… ezoterno i egzoterno. Prakticiram jogu, tehnike disanja, meditaciju… život u trenu i u toku, ponekad uz pehar čaja, a ponekad uz kalež vina. Osim s kartama, vrijeme provodim s obitelji, mačkama i stablima.

 

Više na: elementi.info

 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.