eklipsa

Današnja pomrčina Mjeseca donosi slom emotivnih obrazaca

 

Najteža je ova pomrčina, jer je najblagoslovljenija – to je završni udarac, simfonija završetka mučne pjesme koja traje već tri godine.

Da, toliko je emotivno moćna današnja pomrčina. Označava slom emotivnih obrazaca koji su nas upetljavali u zatvore vlastite boli, što bismo ih osvijestili tek teško udareni.

Nosi novi mehanizam emotivnog kreiranja – odatle kaos, osjećaj da aveti košmarno lete oko tebe, jer i lete, ispadaju iz sistema jednom zauvijek.

eklipsa

Nakon ovoga, stvarno idemo dalje – ovo je kvantni skok, jer je pročišćenje suštinske osi (Jarac-Rak) u nama, a time pomak u pravu čistoću i brižnost i novi sustav u odnosima kojeg ona nosi.

Zato, promatraj… Koliko vrijedi tvoje sjeme, koliko su te erupcije života boljele, ali zapravo spasile čamljenja u nekoj tamnici i koliko ljepote imaš u sebi za nova stvaranja, i snage koju ti daju plodovi tvojih voljenja što nekad djeluju kao tereti, a zapravo su blagoslovi.

Kako iskoristiti energiju Punog Mjeseca čitajte ovdje. 

 

 

Dea Devidas

– Čitam karte i pišem o tome što pokazuju i govore. U ovoj inkarnaciji, od svoje pete godine ih proučavam – vizualno, filozofski, simbolički, astrološki, mitološki… ezoterno i egzoterno. Prakticiram jogu, tehnike disanja, meditaciju… život u trenu i u toku, ponekad uz pehar čaja, a ponekad uz kalež vina. Osim s kartama, vrijeme provodim s obitelji, mačkama i stablima.

 

Više na: elementi.info

 

Foto: Unsplash

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.