Feng Shui na radnom stolu: Stvaranje inspirirajućeg radnog okruženja za povratak na posao

 

Povratak na posao može biti izazovan, ali uz pomoć feng shui principa, možete stvoriti radno okruženje koje će vas inspirirati, potaknuti produktivnost i potaknuti uspješan rad.

U ovom članku, istražit ćemo kako primijeniti feng shui na vašem radnom stolu kako biste postigli bolje rezultate i osjećali se bolje dok radite.

Feng Shui na radnom stolu: Stvaranje inspirirajućeg radnog okruženja za povratak na posao

Zlatni trokut energetske produktivnosti: Zlatni trokut je ključan koncept u feng shuiju koji se sastoji od tri glavna alata na vašem stolu: računala, telefona i rokovnika. Postavljanje ovih elemenata u obliku trokuta potiče protok pozitivne energije i olakšava rad. Pripazite da ovaj trokut bude uredan i organiziran kako biste izbjegli kaos na stolu.

Inspirirajući vision board: Postavite vision board na svoj radni stol s ciljevima, slikama i citatima koji vas inspiriraju. Ovo će vas podsjećati na vaše ambicije i motivirati vas svaki dan.

Pojednostavite radni stol: Manje je više. Izbjegavajte pretrpanost radnog stola nepotrebnim predmetima i dokumentima. Svaka stavka na stolu trebala bi imati svoje mjesto i svrhu kako biste osigurali čist protok energije.

Jasna organizacija: Koristite ladice, organizatore i police kako biste organizirali dokumente, materijale i pribor. Jasna organizacija pomaže smanjiti stres i povećava produktivnost.

Sakrijte kabele za urednost: Skrivanje kabela ispod stola čini vaš radni prostor urednijim i manje nerednim. To je važno jer neredan prostor može uzrokovati osjećaj konfuzije i stresa.

Zahvalnost i pozitivnost: Pisanje o stvarima za koje ste zahvalni u vezi s poslom pomaže vam da se fokusirate na pozitivne aspekte svoje karijere. To vas podsjeća na vaše postignuće i motivira za budući uspjeh.

Mirno mjesto za pauze: Ako imate malo mirno mjesto za opuštanje u svom uredu, to može biti oaza mira u stresnom radnom danu. Pauze su važne za obnovu energije i smanjenje stresa.

Pogled prema unutra za sigurnost: Ako imate pogled prema unutra prostorije ili prema vratima s vašeg radnog stola, osjećat ćete se sigurno i kontrolirano. Ovo je važno za vašu emocionalnu dobrobit i osjećaj stabilnosti na poslu.

Jednostavan ritual čišćenja energije za radni prostor

● Kadulja za čišćenje: Uzmite sušenu kadulju i zapalite je. Dopustite da dim prođe kroz cijeli radni prostor dok vizualizirate kako negativna energija nestaje.
● Pozitivna namjera: Prije nego što počnete s radom, postavite pozitivnu namjeru za dan. Zamislite uspješan dan i postavljanje konkretnih ciljeva koje želite postići.
● Meditacija pozitivne energije: Sjednite udobno. Zatvorite oči i duboko dišite. Zamislite kako pozitivna energija puni prostor oko vas, podržavajući vašu produktivnost i inspiraciju.
● Afirmacije: Ponavljajte afirmacije koje odražavaju vaše ciljeve.

Na primjer, možete reći: “Moja kreativnost i produktivnost rastu u ovom prostoru.” i/ili “Energija koja me okružuje podržava moj napredak i uspjeh.”

Ovaj jednostavan ritual možete prilagoditi svojim potrebama i izvoditi prema svojim željama kako biste obnovili energiju u svom radnom prostoru. Ako imate dodatna pitanja ili trebate personalizirane savjete za svoj radni prostor, slobodno me kontaktirajte.

S inspiracijom za produktivan dan,

Lea

Za dodatne informacije o primjeni Feng Shuija u vašem domu, kao i personalizirane savjete i smjernice, posjetite moje društvene mreže. Slijedite me na na Instagramu, Facebooku “Lea Gobo Feng Shui & Healing” kako biste saznali više o tome kako stvoriti skladno i inspirativno okruženje u vašem domu. Veselim se dijeljenju znanja s vama i pružanju podrške u stvaranju prostora koji vam donosi radost i ispunjenje.

 

Više o feng shuiju i temama uređenja interijera možete pročitati u našoj rubrici HOLISTIČKI LIFESTYLE.

Možda vas zanimaju i ovi tekstovi:

Energetski zagrljaj doma: mudre generacije, tradicija i Feng Shui

Feng shui vašeg ljetovanja 

Japandi – kako stvoriti ovaj popularni stil u svom domu 

Proljetno čišćenje u feng shui tradiciji 

Feng shui u domu – briga o domu je briga o sebi 

Feng shui uređenje za dječje sobe 

 

 

Lea Gobo

Wellness i Feng Shui savjetnica

– Moj je poziv pomoći ti vratiti mir, lakoću života i u tebi i oko tebe kreirati prostor koji će podržati ljubav, sklad i životno zadovoljstvo.

Za više informacija posjetite leagobo.com

 

 

Foto: Pexels, iStock

Wellness i Feng Shui savjetnica! Inspiriram te da rasteš, pronalaziš unutarnju snagu i postižeš sve što želiš, podržavajući te kroz Feng Shui, wellness i zvukoterapiju. http://www.leagobo.com

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.