Jeste li već isprobali hidrirajući serum BIOLOGY HYALU SERUM 3U1?

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem. Ovaj certificirani organski proizvod sadrži čak 99 % sastojaka prirodnog podrijetla. Idealan je za osobe koje nemaju vremena za dugu jutarnju rutinu jer tekstura svježeg gela pri nanošenju nije ljepljiva i brzo se upija. Kožu hidrira u samo 1 minuti*, koža je jedrija i sjajnija te poprima svjež i zdrav izgled.

A-DERMA BIOLOGY HYALU serum 3u1 sastoji se od 9 sastojaka, a formuliran je s ciljem hidracije i uravnoteženja dehidrirane fragilne kože. Formula je ispitana na koži sklonoj alergiji. Može se primijeniti na područje oko očiju. Bez parfema, esencijalnih ulja i kontroverznih sastojaka. Primjenjuje se na očišćeno lice 1 do 2 puta dnevno (ujutro i/ili navečer) na lice, vrat i područje oko očiju. Ovaj proizvod kao i većina A-Derma proizvoda nosi oznaku A – GREEN IMPACT INDEXA (indeks zelenog utjecaja) što znači da je eko-društveno dizajniran, odnosno da se njegovom proizvodnjom poštuje okoliš i društvo u cjelini. Od samog dolaska na tržište do danas, ovaj proizvod dio je svakodnevne rutine poznate Riječanke Zare Hrvatin koja u svojoj njezi redovito koristi Biology liniju.

Unutar Biology linije možete pronaći ukupno 9 proizvoda. Proizvodi za čišćenje/odstranjivanje šminke – micelarna voda, losion za čišćenje šminke i dermatološka pjena za čišćenje. Za hidrirajuću njegu u ponudi postoje dermatološka lagana i bogata hidracijska krema te Biology HYALU serum 3u1. Dok za specifičnu njegu postoje već poznate BIOLOGY AR, BIOLOGY CALM, BIOLOGY NUTRI za posebna dermatološka stanja.

DODATNE POSEBNOSTI CIJELE BIOLOGY LINIJE

Certificirana organska kozmetika

BIOLOGY linija ima organski certifikat od strane Ecocerta, koji je priznat u cijelom
svijetu, a temelji se na COSMOS ORGANIC standardu. Time se jamči odgovoran pristup i osigurava se okvir za proizvode u svim fazama razvoja: jamstvo transparentnosti i povjerenja za potrošače.

Eko dizajnirana pakiranja

Kutije BIOLOGY proizvoda izrađene su od reciklabilnog materijala iz održivo upravljanih FSC šuma, bočice su napravljene od 100 % reciklirane i reciklabilne plastike, dok su tube napravljene od reciklirane plastike. Bočica seruma također dolazi u eko dizajniranom pakiranju: sadrži 42 % recikliranog stakla i potpuno je reciklabilna.

Foto: Andrea Mulder

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.