parallax background

Krećemo na KICK OFF: jednomjesečni plan prehrane i vježbanja

zauvijek pocket palma
Zaljubite se u “Zauvijek” – nostalgičnu ljubavnu priču pocket palme
8. lipnja 2021.
voljeti tijelo
Kako zavoljeti svoje tijelo?
9. lipnja 2021.

 

KICK OFF nije još jedan u nizu fitness izazova koji obećavaju čuda do ljeta, već program kojem je cilj razumijevanje prehrane, sastava hrane i važnosti svakog pokreta.

Riječ je o jedinstvenom jednomjesečnom planu i programu vježbanja i prehrane koji je kreiran od strane Marite Ukić (Fit treat), fitness trenerice i doktorandice na Kineziološkom fakultetu te kreativke i zaljubljenice u prirodnu i cjelovitu hranu, food blogerice Doris Valković (Foodoris).

Treninzi su usmjereni na razvoj mobilnosti, snage i izdražljivosti, a recepti i jelovnik su temeljeni na njima. Svi sastojci su biljnog porijekla te pregledani i odobreni od strane nutricionistkinje.

Cilj ovog programa je usvajanje održivih zdravih navika. Programom se želi potaknuti na vježbanje, brigu o tijelu i promišljanje o hrani koju unosimo u svoje tijelo.

kick off program

Kupnjom programa KICK OFF dobivate:

– Preko 90 plant based recepata, odnosno svakodnevne prijedloge doručka, ručka, večere i međuobroka
– 18 različitih video treninga
– Pristup zatvorenoj grupi za podršku i odgovore na sva pitanja
– S obzirom na Vaš cilj (gubitak masne mase, održavanje težine ili dobitak težine) i Vaše mogućnosti, savjete kako bi plan u potpunosti prilagodili sebi
– Interaktivni PDF dokument koji ostaje u Vašem trajnom vlasništvu
– Prvih 50 kupaca dobiva i ekskluzivne popuste za kupnju kod Nature’s finest i Melon&Lime

kick off

Video treninzi su snimani u cijelosti što znači da se dobiva potpuna izvedba vježbe demonstrirane od strane trenerice Marite. Za treninge je potrebna minimalna oprema no ako nešto nemate kod kuće, u programu ćete pronaći zamjenu za svaki rekvizit koji se koristi, tako da možete vježbati kada god i gdje god. Prikazane su lakše i teže varijante svake vježbe i objašnjene su najčešće greške, kao i svrha svake vježbe. Poanta je da se educirate, da naučite pravilno i svjesno izvoditi vježbe te upoznate mogućnosti svog tijela. No, nemojte brinuti, treninzi su izazovni i sigurno će Vam pomoći kako bi izgledali odlično, a osjećali se još bolje.

Podjednako bitna stavka ovog programa su i recepti odnosno plan prehrane za četiri tjedana. Recepti su osmišljeni na temelju treninga kako bi Vas hrana koju tog dana unesete podržala u ostvarenju ciljeva, ali i olakšala izvođenje. Sve recepte i plan prehrane pregledala je i odobrila nutricionistkinja, što znači da ćete zadovoljiti sve makronutrijente pridržavajući se ovog plana. Recepti i fotografije su autorsko djelo Doris (Foodoris) i svi su prošli test okusa. Za kraj, kao nagradu za trud, pronaći ćete i recept za ukusnu slasticu.

kick off

Tijekom programa uvijek možete kontaktirati Doris i Maritu u privatnom Instagram profilu i Facebook grupi gdje će Vam pružati potporu, davati odgovore i rješavati nedoumice. Također, sva pitanja možete uputiti i na e-mail adresu plan.kickoff@gmail.com.

Cijeli program osmišljen je na interaktivnom pdf dokumentu gdje ćete dobiti tablice za četiri tjedna, unutar kojih će pisati popis jela za određeni dan i trening. Klikom ćete otputovati do recepta i treninga i tako vrlo jednostavno pronaći sve što Vam je potrebno za određeni dan. PDF Vam ostaje u trajnom vlasništvu te ga možete koristiti koliko god puta želite.

Ovaj plan namijenjen je svim osobama koji nemaju zdravstvenih poteškoća te su željne usvojiti dugoročne i održive zdrave navike.

Cijena ovog programa iznosi 450 kn za kupnju u prvom tjednu od puštanja programa, odnosno do 14.6.2021. Nakon 14.6. cijena iznosi 550 kn.

Kupnju možete izvršiti na web stranicama: foodoris.com i fittreat.org

Za više informacija posjetite web stranice ili instagram/facebook profile: Foodoris i Fit treat.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.