Nagradni natječaj – Budi Dobro Gušt box

 

Što je značenje riječi Gušt? Kažu da potječe od talijanske riječi gusto, a znači ukus, ugoda, zadovoljstvo, uživanje. Kao i o ukusu, ni o guštu se ne raspravlja.

Nekome je to hrana, vino, sport, putovanja, a nekome beauty svijet. Kremice, masaže, serumi, make up, svašta ponešto kao način kako sebi donosimo wellness nakon cijelog dana. Ako pripadate tom tipu guštoljubaca ili znate nekoga takvog onda dopuste da Vas povedemo u Gušt beauty boutique i darujemo vas Gušt boxom.

Što je to Gušt box?

Gušt box je mala kutija puna velikih hrvatskih kreativaca. U njima možete pronaći proizvode hrvatskih proizvođača kozmetike, hrvatski modni ili produkt dizajn, ali i poklon bonove za kreativne radionice. Varijacije su mnoge, netko više voli skincare, netko gušta u wellness osjećaju tuširanja s mirisnim peelingom za tijelo, a netko je više foodie pa voli lijepu daskicu za servirati sir, masline uz dobro vino.

Sve i više može se pronaći u Guštu.

U suradnji sa sudjedima Friškotekom, trgovinom s hrvatskim proizvođačima, Gušt box može biti potpun sa sirom, maslinama ili nečim slatkim. Zajedno njeguju koncept da domaće i lokalno je uvijek najveći gušt.

Na kraju možete odabrati već neki pripremljeni Gušt box ili napraviti svoj. Samo se javite Nikolini iz Gušt beauty boutique-a i recite kakav gušt tražite.

Nagradni natječaj – Budi Dobro Gušt box

Danas mi imamo posebni gušt u obliku nagradnog natječaja. Poklanjamo jedan fenomenalan Gušt box bogat raznim sitnicama koje ovaj box čine velikim i vrijednim.

Što se nalazi u Budi dobro gušt boxu:

List living, platnena košarica idealna za pospremanje vaše beauty zalihe
Boja creative studio, Bookmarkers s afirmacijama koje će podići svako čitanje na višu razini
San kozmetika, Purify uljni gel za čišćenje lica, 100 ml, nježan gel koji će otopiti sav make up i umor od dana
Sulis life, Regenarator za kožu, mist za kožu, 100 ml, mali multitasker koji svaka žena treba imati u torbici
Matinata, Re.water serum, 30 ml, hidratantni serum koji će potpuno osvježiti vašu kožu
Joujou botanical, La creme magique, 50 ml ,magična krema kao šlag na torti jedne hranjive skincare rutine
Hvaroma, Zima, maslac za tijelo, 100 ml, Mirisni maslac koji ove zime hrani Vašu kožu
757 natural cosmetics, The King Alminty, sapun za kožu, 60 g, Mala kockica koja čisti i radi lagani peeling svih ostataka napornog dana
Keramički tanjurić za sapun ili držanje nakita, unikatni ručni rad dizajnerice keramike Lane Ožbolt iz Koshmar designa koji će estetski obogatiti svačiji wellness ritual
Poklon bon za sudjelovanje na Cvjetnoj radionici by Buketa, kreativna radionica izrade cvjetnih aranžmana gdje postajete florista na nekoliko sati i dajete svojoj mašti i zelenim prstima da rade svoje

Kako sudjelovati u Budi Dobro nagradnom natječaju i osvojiti Budi Dobro gušt box?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti Instagram profil @budi_dobro 
2. Pratiti Instagram profil @gust_beautyboutique
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti 2 osobe za koje znate da bi voljele guštati u ovom boxu
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

 

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do subote 25. studenog 2023. do 9 h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje. 

 

Foto: PR

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.