parallax background

(pro)budi se – „Mašta je važnija od znanja“

Dobra vijest: Prvi Victoria’s Secret model s Downovim sindromom
6. ožujka 2022.
maca bioandina
Ljubav za život cijeli: Bioandina proizvodi nastali na temeljima zdravlja i energije!
8. ožujka 2022.

 

Sigurno ste čuli da ponedjeljak traži više. Već znate da se mi volimo igrati s okretanjem perspektive i gledanjem stvari iz drugog kuta pa smo i taj zahtjevni ponedjeljak odlučili pretvoriti u novu #budidobro rubriku – (pro)budi se.

Ponedjeljkom vam želimo dati više motivacije i inspiracije da probudite svoju svjesnost, svoju prisutnost, svoju kreativnost, svoju moć i da bezuvjetno zavolite sebe. Dijelit ćemo 7 poruka za svaki dan u tjednu na koje možete meditirati, vizualizirati ili manifestirati svoju novu realnost.

Odbacite granice uma, jer postojanje nema granice. Oni koji pristaju na ograničenja žive male živote – mala im je radost, male su ima ekstaze, mala je njihova tišina, malo im je biće.

Zapamtite da smo svi rođeni kao lavovi, ali društvo je to koje nas prilagođava i stavlja u okvire ovaca. Društvo hoće robove, a ne ljude koji su predani slobodi. Društvo želi robove, jer sve što društvo ima zahtjeva poslušnost.

Zato (pro)budi se!

citati

Ovaj tjedan započinjemo s citatima o motivaciji i uspjehu, o pronalaženju snage u onim trenutcima kada želimo posustati. S blagošću prema sebi, prihvaćanjem i željom da se zaista ostvarimo u ovom životu, mi imamo moć i priliku postati ona najbolja verzija sebe – ostvarena, radosna, sretna, ispunjena. Budite dobro! Budite svoji!

(pro)BUDI se – 7 citata za budan i svjestan tjedan

Za čovjeka je uspjeh ako ustane ujutro i legne uvečer u krevet, a međuvremenu radi ono što želi i voli. Bob Dylan

Umjesto da se pitate kada vam je sljedeći odmor, možda biste trebali stvoriti život iz kojeg ne trebate bježati. Seth Godin

Da bi nešto unijeli u svoj život, zamislite da je već tu. Richard Bach

Mašta je važnija od znanja. Albert Einstein

Ovako ja to vidim – ako želite dugu, morate podnijeti kišu. Dolly Parton

Ne mrzite igru. Volite igru, zato što ste u njoj, prijatelju. To je vaša vlastita igra. Guy Ritchie

Nikada nećete biti sretni ako nastavite tražiti ono što čini sreću. Nikada nećete živjeti ako tražite smisao života. Albert Camus

 

Druge inspirativne i motivirajuće citate možete pronaći u rubrici pro(BUDI)se

 

Foto: Pexels

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.