probudi se

(pro)budi se – „Podsjetite ljude na slobodu, ljubav koja JESU“

 

Sigurno ste čuli da ponedjeljak traži više. Već znate da se mi volimo igrati s okretanjem perspektive i gledanjem stvari iz drugog kuta pa smo i taj zahtjevni ponedjeljak odlučili pretvoriti u novu #budidobro rubriku – (pro)budi se.

Ponedjeljkom vam želimo dati više motivacije i inspiracije da probudite svoju svjesnost, svoju prisutnost, svoju kreativnost, svoju moć i da bezuvjetno zavolite sebe. Dijelit ćemo 7 poruka za svaki dan u tjednu na koje možete meditirati, vizualizirati ili manifestirati svoju novu realnost.

Odbacite granice uma, jer postojanje nema granice. Oni koji pristaju na ograničenja žive male živote – mala im je radost, male su ima ekstaze, mala je njihova tišina, malo im je biće.

Zapamtite da smo svi rođeni kao lavovi, ali društvo je to koje nas prilagođava i stavlja u okvire ovaca. Društvo hoće robove, a ne ljude koji su predani slobodi. Društvo želi robove, jer sve što društvo ima zahtjeva poslušnost.

Zato (pro)budi se!

božićni citati

(pro)BUDI se – 7 citata za budan i svjestan tjedan

Već su dvije adventske nedjelje iza nas, a mi smo u najljepšem dobu godine. Znamo i svi zašto – zbog topline duha, ljubavi i naprosto dobrog ozračja koje sve preplavljuje. Upravo radi toga ovaj mjesec ćemo citate ponedjeljkom posvetiti upravo božićnom duhu. Možda pronađete i neki koji poželite napisati na božićnu čestitku.

probudi se

“Ne podsjećajte ljude na bol, patnju, iluzije sa kojima su se poistovjetili, već ih podsjetite na slobodu, ljubav koja JESU.” Mooji

“Pravi duh Božića je staviti tuđu sreću ispred naše vlastite i shvatiti da nikada nisi znao da takva sreća postoji.” Toni Sorenson

“Onaj tko nema Božić u srcu nikada ga neće pronaći ispod stabla.” Roy L. Smith

“Samo kad smo dovoljno hrabri da istražimo tamu, otkrit ćemo beskonačnu snagu našeg svjetla.” Brene Brown

“Božićna magija je tiha. Ne čuješ ju – osjećaš ju. Vjeruješ u nju.” Kevin Alan Milne

“Božić je dan koji drži svo vrijeme zajedno.” Alexander Smith

 

 

Druge motivirajuće i inspirativne citate potraži u rubrici pro(BUDI)se. 

 

Foto: Pexels, Unsplash

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.