manifestiranje

(pro)budi se – „Tražite što želite i budite spremni dobiti to“

 

Sigurno ste čuli da ponedjeljak traži više. Već znate da se mi volimo igrati s okretanjem perspektive i gledanjem stvari iz drugog kuta pa smo i taj zahtjevni ponedjeljak odlučili pretvoriti u novu #budidobro rubriku – (pro)budi se.

Ponedjeljkom vam želimo dati više motivacije i inspiracije da probudite svoju svjesnost, svoju prisutnost, svoju kreativnost, svoju moć i da bezuvjetno zavolite sebe. Dijelit ćemo 7 poruka za svaki dan u tjednu na koje možete meditirati, vizualizirati ili manifestirati svoju novu realnost.

Odbacite granice uma, jer postojanje nema granice. Oni koji pristaju na ograničenja žive male živote – mala im je radost, male su ima ekstaze, mala je njihova tišina, malo im je biće.

Zapamtite da smo svi rođeni kao lavovi, ali društvo je to koje nas prilagođava i stavlja u okvire ovaca. Društvo hoće robove, a ne ljude koji su predani slobodi. Društvo želi robove, jer sve što društvo ima zahtjeva poslušnost.

Zato (pro)budi se!

manifestiranje

“Kada postavljate namjeru, vaše misli se ujedinjuju kroz centar volje vaše forme i onda se kroz četiri suptilna tijela šalju do sunca, gdje onda mogu biti odmah poslane natrag u vaš životni izražaj. Stoga, čin namjere ima trenutačan efekt na vaš život, uzrokujući da se životni ples i izražaj koji se tiču vas i svih drugih promijene u skladu s postavljenom namjerom.” Dea Devidas

Zašto ovaj tjedan ne biste posvetili postavljanju namjera i manifestiranju života u skladu sa svojom najuzvišenijim dobrim.

Budite dobro!

(pro)BUDI se – 7 citata za budan i svjestan tjedan

“Tražite što želite i budite spremni dobiti to.” Maya Angelou

“Ono što zamišljate, vi stvarate.” Buda

“Jednom kad donesete odluku, čitav svemir se udruži da bi se ostvarila.” Ralph Waldo Emerson

„Slijedite svoje instinkte. Tada će se prava mudrost manifestirati sama od sebe.“ Oprah Winfrey

“Da unesete bilo što u svoj život, zamislite da je to već tamo.” Richard Bach

“Zamišljajte kako živite u obilju pa ćete obilje i privući.” Rhonda Byrne

“Vjeruj da možeš i već si na pola puta.” Theodore Roosevelt

 

 

Foto: Pexels

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.