parallax background

Ritual Blagoslova Pretkinja

probudi se
(pro)budi se – „Svaku je istinu lako razumjeti jednom kada je otkrivena – bitno je otkriti ju“
15. veljače 2021.
petra sever
Petra Sever: Prirodne kreme za lice hrvatskih proizvođača
17. veljače 2021.

 

Osjećate kako vam u životu nedostaje ženska energija, snaga i moć; od majke, bake i ostalih pretkinja niste primile ono što vam je bilo potrebno?

Ovo je prilika da se povežete s njima preko rituala Blagoslov pretkinja jer svima nama je u određenim životnim situacijama, izazovima, promjenama potrebna podrška i savjet kako bi što lakše kroz to prošle.

Preko naše DNA nosimo u sebi sve svoje pretkinje. To je DNA koja se prenosi sa majke na njezine kćeri, s generacije na generaciju. Tako smo preko naše duboke stanične memorije povezane s našim pretkinjama, njihovom snagom, moći, mudrošću, hrabrosti, izdržljivosti (ali i traumama, boli, patnjom).

blagoslov pretkinja

Ritual Blagoslov pretkinja

Ritual Blagoslov pretkinja potječe iz prakse Sistemskih konstelacija. To je izrazito moćan ritual koji nam pomaže bolje se povezati sa svijetom naših pretkinja, jer u našoj ženskoj liniji postoje one koje su već proživjele iskustva slična našima, koje su nam tako slične i koje nas žele podržati, savjetovati, blagosloviti i pomoći nam u promjenama.

Ritual nam omogućava nam da se, kao žene, bolje povežemo sa svim svojom ženskom energijom, intuicijom, mudrošću te živimo svoj maksimalni potencijal. U njemu dobivamo uvide i konkretne odgovore na naša trenutna životna pitanja, podršku naše ženske linije predaka te njihov blagoslov.

Blagoslov pretkinja bazira se na snažnoj energiji koja se stvara kada žene sjednu u krug i otvore se vlastitoj intuiciji i podršci ostalih žena iz kruga. Kao reprezentantice ulazimo u uloge pretkinja čija nam je podrška trenutno potrebna u životu i prenosimo poruke, savjete i blagoslov pretkinja, povezujemo se sa svojom ženskom linijom pretkinja kako bi nam njihova podrška i blagoslov pomogli pri donošenju odluka i osvjetlili naš put. Informacije koje do nas dopru kroz vlastiti krug pretkinja daju našim životima novi smjer.

Datum i lokacija:
subota 20.02.2021., od 18-20 sati,
Anahata holistički centar, Lavoslava Ružičke 42, Zagreb

Cijena:
150 kn

Prijave:
U skladu sa epidemiološkim mjerama okupljamo se u manjoj grupi.
Prijave su obavezne do petka 19.02.2021.
Za sudjelovanje nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo.
Prijave, kao i sve ostale informacije na info@anahata.com.hr ili na broj 095 3810 822

O voditeljici:
Ivona Kovačević Nemec certificirana je učiteljica meditacije, yoga učiteljica, aromaterapeutkinja, fitoaromaterapeutkinja, Timeline Healing terapeut, učiteljica dječje yoge po Rainbow Kids metodi, Reiki, P.E.M. i Raindrop terapeut te trenutno u superviziji za certificiranu voditeljicu obiteljskih i sistemskih konstelacija.

 

Foto: Pexels, Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.