THE SIIDS najavili najveći koncert na domaćem terenu i silno mu se veselimo

 

Riječki electro-rock duo THE SIIDS najavljuje svoj najevći samostalani koncert na domaćem terenu!

Aktualni singlovi ‘Love Worth Saving’ i ‘Tide’ otkrivaju naznake novog albuma koji će biti predstavljen u subotu 16.03.24. u Pogonu kulture, a early bird ulaznice po cijeni od 8 eura mogu se kupiti do kraja ove godine u Dallas Music Shop RI i sustavu Entrio.

THE SIIDS na sceni se etablirao kao glazbeni projekt vrijedan pažnje kojeg karakterizira specifičan zvuk, odlična produkcija, zanimljiva estetika video spotova i profesionalan odnos prema onome što vole i stvaraju. Nakon nekoliko godina marljivog rada, iz svoje su glazbene tvornice isporučili album prvijenac “Brutalist” (2019., Dallas Records).

Album je dobio riječi hvale od struke i kolega, dok ga je publika objeručke prihvatila što je nagnalo bend da osim CD izdanja (koje je rasprodano) album objave i na vinilu. Uslijedile su žive svirke diljem Hrvatske koje su samo dobile potvrdu već napisanog.

Tekuću godinu osim koncerata obilježio je i singl ‘Love Worth Saving’ kao još jedan korak k novom materijalu. Slijedi još nekoliko završnih finesa i duo Darko Terlević i Stanislav Grdaković uskoro spremaju prezentirati svoju novu glazbenu priču – novi album.

Ulaznice su već u prodaji i mogu se kupiti putem sustava Entrio i u Dallas Music Shop Rijeka. Early bird cijena od 8 eura aktualna je do 31.12.23., a od 01.01.24. cijena se penje na 10 eura. Na dan koncerta cijena će biti 11 eura, dok je studentima riječkog Sveučilišta ostavljena opcija da na dan koncerta uz predočenje x-ice na ulazu u klub mogu kupiti ulaznicu po pretprodajnoj cijeni – ukoliko koncert nije rasprodan.

 

Naš intervju s THE SIIDS možete pročitati ovdje. 

 

Foto: Kristina Barišić

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.