Venera je ušla u Vagu: mogućnost da nešto uljepšamo i poboljšamo

 

Kada Venera, planet ljubavi i odnosa uđe u prostore svog doma, u prilici smo iskoristiti njezine blagoslove.

Od 8. studenog do 4. prosinca kretat će se znakom Vage i omogućiti nam da nešto u svom životu uljepšamo, poboljšamo, bilo da je riječ o partnerstvu, novcima, prostoru u kojem živimo, našem izgledu.

Mogu se dogoditi i neke promjene u partnerskom dijelu života. Neki će se zaljubiti, drugi produbiti intimnost u odnosu, a moguća je i spoznaja da želimo više od odnosa u kojem jesmo pa shodno tome trebamo razmisliti o daljnjim potezima.

Ovo je vrijeme kada je poželjna povezivanje s ljudima na temeljima poštovanja, suradnje, ravnoteže između davanja i primanja.

Sada možete predstaviti svoje talente, znanja, ono što radite drugima. Povećati svoju malu zajednicu zasnovanu na sličnim interesima i ciljevima. Ono što vi želite, sigurno žele i drugi, povežite se s njima. Ono što vas boli, postoje ljudi koji proživljavaju istu bol, pronađite ih. Podijelite se i povežite s drugima, može biti ljekovito.

Želite li kupiti neki lijepi predmet, obnoviti garderobu, podvrgnuti se estetskom tretmanu, više se dužiti i izlaziti, urediti svoj dom, krenite!

Tražimo sklad, ravnotežu, osjetljivi smo na nepravdu, grubost i netoleranciju. Ljepota nas nadahnjuje i potiče na uživanje, počevši od malih stvari, pa do onih većih.

Skloniji smo miroljubivim rješenjima. Agresivni načini i negativni pristup životu je nešto čemu okrećemo leđa.

U prilici smo pomoći jedni drugima. Povezati se na nove i bolje načine. Shvatiti da nismo sami i da je sve lakše kada imamo jedni druge. Čineći sebi dobro, činite isto i drugima.

I pronađite ljepotu u svakom svom danu. Nakon nekoliko tjedana počet ćete ju spontano primjećivati, a svakodnevica će vam postati jednostavnija i ugodnija, vi ispunjeniji.

 

MOŽDA ŽELITE PROČITATI:

Veliki mjesečni horoskop za studeni

Više o temama astrologije i horoskopa možete pročitati u našoj rubrici ASTROLOGIJA.

 

 

Julijana Oremović

julijanaoremovic.com

 

Foto: Pexels

Astrologinja, trener osobnog razvoja, u edukaciji za voditelja sistemskih konstelacija. Pružam podršku osobama koje žele bolje upoznati sebe i svoj život, iz objektivnije perspektive sagledati trenutnu situaciju, a slijedom toga i pronaći izlazi i poteškoća.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.