ZEN tarot – Obilje

Važnost braka u alkemijskom procesu
26 studenoga, 2022
Veganski eggnog – prefini kremasti napitak za nadolazeće blagdane
27 studenoga, 2022

 

Današnja karta, Kralj Duge, podsjeća nas na sveobuhvatnog čovjeka – onoga koji istovremeno može piti vino, plesati na plaži i pjevati na kiši, a uživati u dubokim spoznajama mudraca.

Sveobuhvatni čovjek prihvaća, pokazuje i poštuje žensku stranu u sebi. Sveobuhvatni čovjek je opušten i kod kuće sa svojom muškom stranom. U sveobuhvatnom čovjeku spajaju se elementi zemlje, vatre, vode i neba – i rađaju životnu mudrost.

Dio čovječanstva proklinje tijelo i materijalno nazivajući to mayom, iluzijom, nestvarnim poput sna. Oni zapravo niječu postojanje svijeta i velikim dijelom radi toga ostaju siromašni. Druga polovica čovječanstva prihvaća i divi se materijalnom svijetu, a zapostavlja unutrašnji svijet. I jedni i drugi žive samo polovično, a niti jedan čovjek koji je polovičan ne može biti zadovoljan.

Moraš biti cijela osoba – bogata u tijelu, bogata u znanosti, bogata u meditaciji, bogata u svjesnosti. Jedino cijela osoba je sveta osoba.

Ako si žena, Kralj Duge u tvoj život donosi potporu tvoje muške energije, zajedništvo sa srodnom dušom. Za muškarce ova karta donosi vrijeme sloma muškog stereotipa i dopuštanje cjelovitosti bića da zasjaji.

zen tarot

OSHO ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje – kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com

 

Indira Juratek

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.