parallax background

Biljkoborci su osmislili jedinstvenu ljubavnu igru – Kratki spoj!

biljni proteini
Fit ljeto uz bio&bio: 5 vrhunskih biljnih proteina i 8 sjajnih vježbi
31. svibnja 2022.
salata od cikle
Salata od marinirane cikle i jabuke s gremolatom od pečenih lješnjaka
2. lipnja 2022.

 

Kratki spoj jedna je i-ne-baš-klasična igra! Ne igra se s protivnicima, već s partnerom. I to ne bilo kojim partnerom, isključivo ljubavnim partnerom ili partnericom.

Igra reflektira ljubavni odnos osoba koje igraju. Iskustvo igranja zbog toga će za svaki hrabri par biti potpuno drugačije. Obuhvaća sve teme relevantne za vezu, a osmišljena je s ciljem da vas još više zbliži. Dinamična je, zabavna i super dizajnirana… Saznali smo više o ovoj zanimljvioj igri direktno od Biljkoboraca koji su ju osmislili.

biljkoborci

Prije svega, kako ste došli na ovu ideju?

Ususret Valentinovu razmišljali smo kako parovima ponuditi sasvim intimno i zanimljivo iskustvo, nešto značajnije i trajnije od klasičnih ruža – što ne funkcionira samo za Valentinovo, već bilo kad. Mislili smo o zaljubljenosti, o specifičnim temama koje se tiču samo parova… a onda i kako takav jedan doživljaj spakirati u kutiju.

Ipak, to je dio jedne malo šire priče od Valentinova i zaljubljenosti. U današnje ubrzano vrijeme, rijetko se stignemo posvetiti jedni drugima u punom smislu te riječi. Izazov nam je bio napraviti igru koja potiče upravo to – provođenje kvalitetnog vremena. Čini nam se da vrijeme, nažalost, postaje jedan od najvećih luksuza današnjice. Treba paziti kako ga trošimo.

Kratki spoj je prva u nizu takvih KuTi&Ja. U skoroj budućnosti planiramo ih još, a svaka će sadržavati alate za zabavno i smisleno provođenje vremena s najbližima.

biljkoborci

Kako se igra Kratki spoj?

Kratki spoj igra se u dvije faze. Vrijeme igranja u prosjeku traje od 45 minuta do 2 sata.

Polazišna točka ove igre je voligrafsko testiranje. Radi se o razgovoru uz pomoć 32 pitanja od kojih skače puls i pomiču se granice iskrenosti. Unatoč električnom tonu koji se provlači kroz cijeli koncept, priznajemo, sve je, zapravo, vrlo romantično.

Pitanja koje možete očekivati u ovoj fazi su ovakvog tipa: Što te odmah privuklo k meni, a što tek kasnije?, Što imamo u ovoj vezi, a da si mislio/la da je nemoguće imati?, U čemu sam ti najmanja podrška? Kako bih to mogao/la popraviti?

Dovoljno za sada, ne smijemo previše otkriti.

Nakon razgovora uz Voligraf, čeka vas Ljubavni krug i nešto drugačiji način interakcije i razmišljanja. U Ljubavnom krugu nalaze se elementi poput Dalekovoda (koji vas potiče na sažeto i kreativno razmišljanje o vašoj budućnosti) i Glavnog prekidača (koji predstavlja najveće polje opreza). Uz ove dvije krajnosti, postoji još 5 elemenata Ljubavnog kruga s nešto manje ozbiljnim izazovima.

Po završetku, parovima bi trebali doći do važnih zaključaka koji vrijede samo za njih.

biljkoborci

Što se još može pronaći u prvoj u nizu KuTi&Ja?

Na duge staze ne ide buket iz vaze! U kutiji se nalazi i jedan Buket iz budućnosti. Nakon sijanja i zalijevanja pretvara se u raskošan mali buket cvijeća balzamine, živi spomenik Kratkom spoju.

Uz buketić, tu je i mnogima najsimpatičniji detalj ove igre; Ljubavna baterija za u džep ili pretinac novčanika. Osmišljena da grebe maštu, ona je nešto ljubavno za uvijek imati sa sobom.

I za kraj, otkrijte nam gdje i kako se Kratki spoj može nabaviti?

Kratki spoj možete nabaviti u našem dućanu (Tratinska 78) i u našem webshopu.

Uskoro planiramo napraviti Kratki spoj u engleskoj verziji, stoga pratite naše društvene mreže!

 

 

Foto: PR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.