BUDI DOBRO NAGRADNI NATJEČAJ: Moja kutijica moći

 

Ponekad živimo toliko brzim tempom da zaboravimo na jednostavne pozitivne rečenice koje osnažuju, ohrabruju i podsjećaju na našu ogromnu vrijednost. Afirmacije i pozitivna komunikacija jačaju naš odnos s djetetom i pomažu nam da se osjećamo dobro.

Petra Matulić Žeravica, majka dvoje djece odgajane u duhu povezujućeg roditeljstva, ljubiteljica educiranja u području osobnog razvoja, roditeljstva, dječjeg razvoja i rada s djecom te Budi Dobro autorica je svoj način odgoja odlučila približiti svim roditeljima i djeci osmislivši čarobnu kutijicu moći, koju možete osvojiti u našem nagradnom natječaju.

Moja kutijica moći brenda PINA

Moja kutijica moći sadrži 30 afirmacijskih kartica i 4 kartice s mindfulness vježbama.

Ove kartice služe djeci i roditeljima u njegovanju ljubavi prema sebi i dubljem razumijevanju svojih osjećaja. Roditelji koji s djecom vole uživati u trenutcima potpune prisutnosti ove kartice mogu koristiti za razgovore pune ljubavi, ohrabrenja, poticanja vjere u sebe i stvaranja lijepih uspomena.

No, one će služiti djetetu i za samostalno razmišljanje o sebi, svojim vrlinama, postignućima i snovima. Zajedničko korištenje kartica potiče maštu, kvalitetnu komunikaciju i međusobno razumijevanje. Ljubav, toplina, povezanost i međusobno razumijevanje bit će glavni sastojci vašeg druženja uz Moju kutijicu moći.

Ne zaboravimo da je najbolje što možemo učiniti za naše dijete naučiti ga da vjeruje u sebe, da radi ono što voli i da slijedi svoj jedinstveni put. Korištenjem afirmacijskih kartica na ovom putu od malih nogu usađujemo u dijete osjećaj ljubavi, sigurnosti, razvijanje kognitivnih puteva koji vode k životnom stavu da možemo utjecati na svoj život i da možemo uvijek vjerovati u sebe i sami sebe podržati.

Kako su kartice u Mojoj kutijici moći namijenjene mlađoj djeci, one su svojim oblikom, veličinom i dizajnom u potpunosti prilagođene malim dječjim rukama i učenju prvog čitanja. Međutim, neka vas „proizvod za djecu“ ne zavara. U svima nama čuči naše unutrašnje dijete koje toliko često treba potporu, podršku, ljubav, iscjeljenje i vjeru. Nikada niste prestari za Moju kutijicu moći. Otisnite se na ovo putovanje sa svojom djecom kroz vaše vlastite svemire i znajte da je na tom putu toliko lijepoga i snažnog, a ono najvažnije je da se posvuda krije vaša moć. Otkrijte ju zajedno sa svojim djetetom i postanite super heroji svojih života.

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Moju kutijicu moći?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @osnazivanje.djece Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro nagradnom natječaju (moguće je označiti više njih).
5. Podijeliti u storyu

 

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do petka 30. lipnja 2023. do 9 h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje. 

 

Foto: PR

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.