mayales

Mayalesi plešu dalje s “Pogledaj u njene oči” – Slasni pop zvuk idealan za sunčane dane pred nama!

Nakon velikog uspjeha pjesme “Jedan mali dio tebe” koja je osvojila slušatelje i radijski eter, Mayalesi plešu i dalje kroz svoju boutique pop eru i predstavljaju očaravajuću – “Pogledaj u njene oči”!

“Igranje se nastavlja. Nove kockice, novi izazovi, novi formati. Mi se svakako dobro zabavljamo, a slušatelj neka procijeni jesmo li se zaigrali. Boutique pop koncept dopušta nam da nakratko spustimo ručnu i prepustimo se gravitaciji. Kako mi se sad čini, mi ćemo još nekoliko pjesama plesati…”, rekao je Petar Beluhan.

“Pogledaj u njene oči” prati započeti smjer naglašenog poletnog i radiofoničnog zvuka, ovoga puta u formi plesnog popa poprilično drugačijeg od pjesama na koje smo navikli proteklih više od trideset godina – u kojima su se Mayalesi itekako trudili ne ponavljati i uvijek probijati ustaljene formate i trendove.

Uhodan kreativni tim, predvođen Petrom Beluhanom, Vladom Mirčetom i Lukom Gečekom, odnosno producentima Pavlom Miholjevićem i Jurom Ferinom, ovoga se puta hvata novog instrumentarija; ritam mašina i šarene elektronike izmiješane s prepoznatljivim gitarističkim zvukom benda od kojega možemo očekivati još iznenađenja u skoroj budućnosti.

Pjesma “Pogledaj u njene oči” dostupna je na svim streaming servisima.

 

Naš intervju s Petrom Beluhanom možete pročitati ovdje. 

 

Foto: Boris Ščitar

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.