coco maison

Osvježila sam svoj dom COCO maison dekoracijama na super sniženju

 

S dolaskom jeseni i meni najdraže sezone očaravajućih mirisa i toplih boja poželjela sam i svoj dom malo razveseliti prikladnim jesenskim bojama. Znamo da mali detalji čine velike promjene.

Trenutno je u Prima salonima velika rasprodaja u svim segmentima COCO maison kolekcije za uređenje doma, a ona obuhvaća: dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe i mali komadni namještaj, baš sve što je potrebno za napraviti cozy i toplu atmosferu za jesenske dane u kojima ne želimo izlaziti iz topline našeg doma.

COCO maison je nizozemski brend dekoracija ekskluzivno dostupan u Prima salonima i na webshopu. Što sam izabrala za sebe i svoj dom pogledajte u nastavku, za više posjetite web shop ili skoknite do prvog Prima salona.

Osvježila sam svoj dom COCO maison dekoracijama na super sniženju

Najviše volim jesen i listopad. Volim i pustiti godišnje doba u svoj dom. Prilikom odabira dekoracija vodila sam se onime što će podržati jesenske tople boje, uklopiti se u sadašnje stanje, ali i donijeti dozu svježine i novosti. Kako je jesen doba u kojem je kuhinja prepuna jesenskih plodova, baš mi je naglasak bio na njoj, da ju razigram i razveselim. Fokusirala sam se na vaze, pladnjeve i zdjele.

coco maison

Ukrasna vaza Pot 

coco maison

Ukrasna zdjela Luna

coco maison

Ukrasna vaza Anouk

coco maison

coco maison

Pladanj Agata

coco maison

Kako je ovo mjesec u kojem nas očekuje i Halloween baš mi se učinilo zgodno ovo postolje za jednu pravu kraljevsku bundevu, dok je pladanj dio klub stolića. Jako mi se sviđa što se može odvojiti i zapravo višestruko poslužiti za razne potrebe.

coco maison

coco maison

Ukrasno postolje Romelus 

Pomoćni stolić Harry 

U svoj uredski dio unijela sam malo zlata kako bih podržala energiju obilja i sunca u nadolazećim danima u kojima će vanjskog sunca biti sve manje. I dva ginkgo lista pronašla su svoje savršeno mjesto.

coco maison

coco maison

Dekoracija Leaf 

Za jednu biologinju ova slika je bila must have. Odlučila sam ju za početak držati na podu, ali sam sigurna da će imati s vremenom i neko drugo mjesto.

coco maison

I naravno da jesen, ušuškavnje i mekoću doma ne možemo zamisliti bez jastučića. COCO maison kolekcija je toliko bogata da sam jedva izabrala samo nekoliko. Evo mog izbora, a ovdje možete vidjeti i druge dezene, boje i oblike.

coco maison

coco maison

coco maison

 

 

SPONZORIRANI SADRŽAJ

 

Možda vas zanimaju i sljedeće teme:

Kad se snovi ostvare: napokon kuhinja

Potraga za savršenom kuhinjom 

 

Foto: Indira Juratek

Osnivačica i izvršna urednica holističkog & well-being portala Budi Dobro. Kolumnistica, theta healing terapeutkinja, majstorica i učiteljica reikija, vlasica brenda kristalnog nakita Zoe.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.