Pun Mjesec u Strijelcu – jeste li spremni na avanturu?

 

Veliko svjetlo punog Mjeseca obasjat će nebo 4. lipnja u 4 sata i 42 minute. Tijekom ove lunacije dolazi do neke kulminacije, razjašnjavanja, pokazuje se ono što jest, a često u ovom razdoblju ubiremo plodove minulog rada.

Kada se pun Mjesec pozicionira u Strijelcu, u prilici smo dobiti nove uvide o tome kojim smjerom dalje trebamo ili želimo ići.

Gdje se vidimo sutra, za mjesec dana, za godinu? Što potiče naš rast i razvoj i gdje je potrebno proširiti horizonte te zakoračiti u nepoznato jer je nužno ako želimo dalje napredovati?

Postoji još nekoliko tema koje sada i u narednim tjednima mogu biti bitne…

Sloboda – koliko smo slobodni, što nas ograničava izvana, a što unutar nas samih? Skupimo hrabrosti, učinimo nešto drukčije, krenimo po nova iskustva koja nas obogaćuju.

Uvjerenja – vrijeme je da pogledamo unutar sebe i preispitamo koja uvjerenja imamo o novcu, odnosima, zdravlju, životu općenito. Ono u što smo uvjereni, to nam se i događa, to i biramo.

Učenje – čitajte, educirajte se, usavršavajte sebe na način koji potpomaže vaš rast i daje viši smisao i svrhu vašem življenju. Tada nema praznine, beznađa, osjećaja da smo zapeli.

Avantura – otisnimo se dalje od poznate obale, upoznajmo nove ljude, otputujmo na mjesta na kojima nismo nikad bili, krenite putem kojim dosad niste koračali.

Istina – uviđamo lažno, prijetvorno, sve nam je jasnije što je istinito, udaljujemo se od onoga što više ne podržava našu istinu.

Puno je različitih aspekata koji prate ovaj Uštap.

Jupiter i sjeverni Mjesečev čvor pozivaju nas na važan iskorak u svrhu ostvarenja osobnih potencijala.

Ograničavajući aspekt Saturna na Sunce u Blizancima i Mjesec u Strijelcu pokazuje nam što još trebamo posložiti i riješiti kako bismo mogli krenuti naprijed. Tereti koje vučemo za sobom nas usporavaju, vrijeme je da ih ostavimo iza sebe.

Merkur i Uran u Biku ukazuju na mogućnosti neočekivanog i iznenadnog događaja ili iskustva koje nam pomaže da promijenimo način razmišljanja i pogledamo na okolnosti iz šire perspektive.

Venera izlazi iz aspekta s Neptunom (san) i ulazi u opoziciju s Plutonom (kontrola) – pokazat će se jasno što je realno i moguće, a što je bila samo želja, osobito po pitanju ljubavi i odnosa.

Mars u Lavu budi srčanost i hrabrost – jasna namjera, fokus i pokret!

 

MOŽDA ŽELITE PROČITATI:

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za lipanj

Kako iskoristiti energiju Punog Mjeseca 

Strijelac – optimistični realisti 

Blizanci – razigrani prevrtljivci 

Više o temama astrologije i horoskopa možete pročitati u našoj rubrici ASTROLOGIJA.

 

 

Julijana Oremović

julijanaoremovic.com

 

Foto: Pexels

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.