Sip ‘N’ Thrift okuplja poznata imena s hrvatske modne scene

 

Kako bi ukazale na važnost promjene navika vezanih uz kupnju odjeće i modnih dodataka, strastvene zagovarateljice sporog pristupa modi, vizažistica Petra Sever i stilistica Marcela Vrček organiziraju Sip ‘N‘ Thrif – event prodajne naravi koji okuplja istomišljenike čija je ideja je produljiti životni vijek odjeći.

Kroz druženje i koktele u prostoru Bustan bara Sip ‘N’ Thrift nudi “preloved” vintage i second-hand komade etabliranih modno-scenskih imena poput glumice Judite Franković Brdar, modne urednice Nambi Kezić, stilistice Ivane Pavić, modne dizajnerice Marije Kulušić te vizažistice i organizatorice Petre Sever. Pridružuju im se i mlađa imena u nastajanju poput fotografkinje Kristine Vrdoljak, modne dizajnerice Jelene Geštakovski (y/Gia), vintage &sh dua MAAT vintage, vizažistice Maje Gligorić, freelance modela i novinarke Tene Tuzle te stilistice i suorganizatorice Marcele Vrček.

Svi komadi u ponudi dostupni su po pristupačnim cijenama koje će biti unaprijed izražene na vješalicama, a po dogovoru s izlagačicama možete se i cjenkati. 🙂
Cilj okupljanja je druženje uz odličnu atmosferu koje daje pažnju cirkuliranju odjeće umjesto njenog odlaganja na otpad, a cijelu priču zaokružit će i tematski Bustan kokteli.

second hand buvljak

Event će se održati u “after-work” razdoblju iduće srijede u dvorištu Bustan Bara (Varšavska ulica 8, u veži) u razdoblju 17-21h.

Izlagači potiču da ponesete vlastite platnene vrećice, a u slučaju da vam nisu pri ruci osigurane su i papirnate uz dezificijense kod svakog štendera s odjećom i dodacima.

 

Detaljan vodič: Kako uspješno kupovati second hand 

 

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.