una pašić gregović

Popularna doula Una Pašić Gregović izdala je svoj prvi tečaj za pripremu za porod

 

Nakon uspješne 2021. koju je zaokružila afirmacijskim karticama za trudnoću i porod, Una Pašić Gregović je u 2022. krenula s rođenjem drugog sina i tečajem „S Unom kroz pripremu za porod“ – prvim ovakvim programom u regiji.

Posvećenom majkom postaje se i prije poroda. Najvažnija je priprema, a baš to ti donosi najpraćenija hrvatska doula u svojem novom webinaru „S Unom kroz pripremu za porod.“

Una je mlada majka dvojici sinova, porođajna i postpartum doula, porođajna edukatorica, savjetnica za dojenje te nutricionistička savjetnica za trudnoću i postpartum. Ovaj je tečaj pripremala godinu dana i do sada je najopširniji tečaj ovog tipa u regiji. Sastoji se od unaprijed snimljenih videa visoke kvalitete koje možeš gledati kad ti odgovara, gdje ti odgovara i na kojem god uređaju želiš.

Sama odredi vrijeme i tempo slušanja. Na teme se vrati koliko god puta je potrebno jer je Una 4+ sata videa podijelila u manje dijelove (svaki video od 5 do 20 minuta) kako bi tempo odgovarao svima.

una pašić gregović

U tečaju ćeš pokriti više od 30 tema. Una će te naučiti sve o fiziološkom porodu, o hormonima u porodu te važnosti emocija i pozitivnog mindseta u trudnoći. Saznat ćeš kako pripremiti tijelo na porod i kako prepoznati znakove, kada ići u rodilište i što je naputak 411. Kako donijeti informiranu odluku u rodilištu, što sve trebaš znati o pupkovini i verniksu te koja su tvoja prava tijekom poroda. Nakon što tvoja beba dođe na svijet, koristit će ti i kratak uvod o postpartumu i dojenju.

Osim obrazovnih videa, u tečaju ćeš imati pristup i popratnom sadržaju. Tu ćeš pronaći predložak plana poroda i upute kako ga napisati. Dobit ćeš popis stvari koje ti trebaju za rodilište, checklistu za zadnje tromjesečje te razne savjete i recepte koji uključuju izradu domaćeg i zdravog energetskog napitka za porod.

U tečaju sudjeluje i Stamenka „Seka“ Pašić – porođajna i postpartum doula, instruktorica yoge i body workerica koja će s tobom prolaziti kretanje i disanje kako bi stvorila više prostora bebi i dovela je u optimalan položaj.

una pašić gregović

Sadržaj i cijena paketa „S Unom kroz pripremu za porod“

Ako se odlučiš za Basic Paket, cijena je 249 €. U paketu te čeka:
· 4+ sata video sadržaja
· 30+ obrađenih tema o trudnoći i porodu
· Znanje dobiveno iz stručnih edukacija te iskustva
· Korisni i primjenjivi savjeti
· 5+ dokumenata popratnog sadržaja
· Fleksibilnost prolaženja sadržaja osobnim tempom
· 10+ kodova za popust za raznolike, provjerene proizvode
· Pristup tečaju 5 mjeseci od kupovine

una pašić gregović

Premium Paket iznosi 349 €, a u njemu dobivaš sve iz Basic Paketa PLUS:
· Mjesečni live video razgovor u kojem s Unom rješavaš nedoumice i raspravljaš o dodatnim temama (razgovor se snima tako da ćeš ga moći gledati koliko god puta želiš).
· Pristup zatvorenoj grupi koja će biti spremna za tvoja pitanja. Tamo ćeš moći dijeliti iskustva i sudjelovati u podražavajućoj online zajednici.

una pašić gregović

Od trenutka kad kupiš tečaj, Basic Paket bit će ti dostupan 5 mjeseci. Ako se odlučiš na Premium Paket, pristup ćeš imati 6 mjeseci. U tom se razdoblju na sadržaj vrati kad god želiš. Uz to čeka i više od 10 kodova za popust na proizvode koje Una preporuča.

Rezerviraj svoje mjesto već danas NA OVOM LINKU!

 

 

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.