ZEN tarot – Proboj

Pawsome Saturday Party: Ako ne znate gdje ćete za vikend, druženje sa psima je uvijek dobra ideja
29. rujna 2023.
Mayales najavljuju premijeru filma “Katran Sessions 1&2” u kinu Kinoteka
30. rujna 2023.

 

Žena na ovoj slici je puna energije, snage i moći. Ona je stabilna, odlučna, otvorena za djelovanje.

Svi mi s vremena na vrijeme dođemo u stanje kada osjećamo da je kap prelila čašu. U takvim trenutcima čini se da moramo nešto učiniti, bilo što, čak ako se i pokaže kao pogrešno, da bismo odbacili okove i granice koje nas sputavaju – moramo djelovati. Ako nešto ne učinimo prijeti nam gušenje i nemoć dok nam okolina crpi svu našu energiju.

Najveća avantura života je proći svjesno kroz pad. To je također i ogroman rizik, jer nema garancije da će se pad transformirati u proboj. To se događa, ali nema garancije. Tvoj kaos je stari i gusti svemir. Svjesni ulazak u taj kaos nosi strah i bojazan, ali samo sa suočenjem s opasnošću čovjek može postati individualan, nedjeljiv – integriran.

ZEN i meditacija ti lako mogu pomoći da prođeš kroz taj kaos, kroz crnu noć duše, a da istovremeno ostaneš balansiran, discipliniran i budan. Svitanje nije daleko, ali prije nego ugledaš prve zrake svjetlosti noć mora proći.

Ako se osjećaš da sad je dosta, dopusti si rizik i slomi stare obrasce i ograničenja koja ti energiju drže niskom. Ako to učiniš bit ćeš zaprepašten vitalnošću i snagom koje je proboj donio u tvoj život.

zen tarot

OSHO ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje – kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com

 

Indira Juratek

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.