nataša rajčević gastro zvijezda

Nataša Rajčević je Gastro zvijezda u kategoriji zdrava i vegetarijanska hrana

 

Već nekoliko mjeseci na Budi dobro imamo priliku uživati u prefinim, zdravim i kreativnim receptima Nataše Rajčević s food bloga Burbon i borovnice.

U Smaragdnoj dvorani zagrebačkog hotela Esplanade ovaj tjedan su proglašeni najbolji food blogeri 2019. godine. Da je talent Nataše Rajčević izniman, potvrdila je i nagrada za Gastro zvijezdu u kategoriji zdrava i vegetarijanska hrana.

nataša rajčević gastro zvijezda

“Velika mi je čast bila uopće sudjelovati u ovom natjecanju. Konkurencija je zbilja jako kvalitetna, sve su to divni blogovi s još divnijom hranom. Tako da mi pobjeda nije bila ni na kraj pameti. Ali sam jako zahvalna svima što su glasali za mene i što su mi bili podrška od samog početka, to je meni zapravo bio najbolji dio! I da nisam pobijedila, svejedno bih bila presretna baš zbog te podrške cijele zajednice.” – rekla nam je Nataša.

Kada se Nataša našla u finalu trećeg izdanja Gastro zvijezde popričali smo s njom u divnom intervju u kojem nam je otkrila otkuda dolazi ljubav prema hrani i fotografiji, kako je počela s veganstvom, koje su joj najdraže namirnice i koga bi pozvala na svoju dream dinner. Što nam je tada sve otkrila potražite ovdje. 

gastro zvijezda

Čestitamo Nataši još jednom na ovom iznimnom uspjehu i veselimo se svakom novom receptu koji će podijeliti s nama i vama. Natašine recepte možete pronaći u kategoriji DOBRA HRANA i na njenom blogu Burbon i Borovnice. 

 

Osnivačica i izvršna urednica holističkog & well-being portala Budi Dobro. Kolumnistica, theta healing terapeutkinja, majstorica i učiteljica reikija, vlasica brenda kristalnog nakita Zoe.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.